Lenka Domašinská

1 500  60 minut

Kategorie:

Popis

Jsem profesionální koučka, která pomáhá lidem najít smysluplný posun v životě. Mám dlouholeté zkušenosti s vlastním osobním rozvojem a hlubokým sebepoznáním. Klienty provázím na cestě k nalezení jejich vnitřní rovnováhy a skutečné podstaty.

Čemu se věnuji:

  • Ikigai: Pomáhám klientům objevit sami sebe a jejich životní poslání, což vede k větší spokojenosti a naplnění. Je to proces, během kterého klienti nacházejí lehkost v každodenních činnostech a zpomalení v dnešním hektickém světě.
  • Prevence syndromu vyhoření: Provázím klienty, aby našli pro sebe to nejlepší řešení, jak předcházet stresu a dlouhodobé únavě.
  • Životní hodnoty a jedinečnost: Spolu s klienty prozkoumávám jejich klíčové hodnoty a pomáhám jim najít jejich autentickou cestu.

Jak pracuji:

Mám odvahu jít do hloubky a vytvořit bezpečný prostor, kde moji klienti mohou otevřeně sdílet své myšlenky a emoce.

Kromě akreditovaného koučovacího výcviku jsem absolvovala kurzy jako emocionální inteligence, asertivita, kreativní řešení problémů či hledání vnitřní síly při trávení několika dní s koňmi. Tyto zkušenosti mi pomohly naučit se zachovat klid, přetvářet problémy v příležitosti a vnímat rozdíly mezi vnitřní a vnější motivací.

Tohle všechno s radostí předávám i svým klientům.

Koho koučuji:

Lidi, kteří hledají smysluplné změny v životě, chtějí lépe porozumět sami sobě a přejí si najít balanc mezi pracovním a osobním životem. Ať už se zaměřujete na osobní růst, profesní změny, nebo celkovou rovnováhu, ráda vás na této cestě podpořím.

“Všechno, co potřebuješ, už v sobě máš.”